Menu Menu
foto 16.jpg
culturele menukaart.png
14608760_1189938581080185_558956600264697929_o.jpg
We verwijzen je graag naar enkele websites van onze partners. Door te klikken op de titel wordt je direct doorgestuurd naar de betreffende site.

Culturele Menukaart

De Culturele Menukaart is de marktplaats voor cultuureducatie in Gorinchem en regio. Vraag en aanbod op het gebied van cultuureducatie worden hier met elkaar verbonden.

Gemeente Gorinchem

Officiële site met informatie over de stad, het bestuur en de organisatie, een digitaal loket, nieuws en een overzicht van plannen en projecten.

Maand van Respect

Op deze site vind je alle informatie omtrent de Maand van Respect in Gorinchem. Deze maand staat in het teken van respect, tolerantie en democratie.

WeHelpen

Met wehelpen.nl kun je aangeven dat je best een keer iemand een handje wilt helpen. Of aangeven waar je hulp bij kunt gebruiken. Ook kun je samen met bekenden via de website zorgen voor een ander.

Mooi Gorinchem

Mooi Gorinchem is hét online platform voor inwoners en bezoekers van de stad Gorinchem. Via verschillende online kanalen vind je informatie over alles wat er te zien, doen en beleven is in de stad.

Gorinchemse Uitdaging

De missie van de Gorinchemse Uitdaging is Maatschappelijk Betrokken Ondernemen stimuleren en organiseren om maatschappelijke organisaties te ondersteunen. Door Maatschappelijk Betrokken te Ondernemen, laten bedrijven hun betrokkenheid bij de Gorinchemse samenleving zien.

Stichting Leergeld

Leergeld richt zich op het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen, door deze kinderen weer mee te laten doen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt kansen aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten.

AVRES – Regionaal declaratiefonds

Avres voert de Participatiewet uit voor de gemeenten Giessenlanden, Hardinxveld-Giessendam, Gorinchem, Leerdam, Lingewaal, Molenwaard en Zederik. De Participatiewet is er om zoveel mogelijk mensen met of zonder arbeidsbeperking aan het werk te helpen. Avres ondersteunt daarbij zowel werkzoekenden als werkgevers. Voor vragen op het gebied van werk, inkomen, re-integratie, schulddienstverlening en werkgeversdienstverlening is Avres uw aanspreekpunt.

The Mall

The Mall richt zich op de kwetsbare jongeren, zoekt hen op, werkt preventief en heeft verbinding met wijk- en zorgnetwerken, waardoor deze jongeren de benodigde aandacht kunnen krijgen. The Mall stimuleert jongeren om met eigen initiatieven te komen en benut de kracht van de samenleving door de inzet van vrijwilligers, zowel in het jongerenwerk zelf als in de ondersteuning ervan.

De Spreekkamer

De Spreekkamer zet creativiteit in om het leefklimaat van de stad te optimaliseren. Op een creatieve wijze ontwikkelen of ondersteunen we projecten. Hiertoe leveren we daadkracht of denkkracht. Zo kunnen we vraag en aanbod bij elkaar brengen, projecten opstarten of actuele vraagstukken uit de stad aanpakken. Doel is steeds een bijdrage te leveren aan een creatieve stad en zoveel mogelijk mensen de kans te geven hieraan mee te doen. De Spreekkamer heeft geen vaste standplaats. De Spreekkamer huist daar waar de vraag leeft. Om goed te kunnen verbinden, werkt De Spreekkamer samen met organisaties en bewegingen in de stad en de regio.

Caribabad

Op 19 december 1988 opende subtropisch zwemparadijs Caribabad haar deuren en maakten de eerste bezoekers een plons in het water. Sindsdien is het Caribabad een begrip in de wijde omgeving als het op zwemmen aankomt.

Sporthalgorinchem.nl

De SGS biedt als exploitant van het Caribabad, de Hoefslag, Oosterbliek en van Rappardhal de voorzieningen aan Gorinchem en omstreken om binnen te kunnen sporten.

Op onze site vindt u uitgebreide informatie per accommodatie met de bijbehorende bezetting, evenementen en vaste gebruikers. Tevens is het mogelijk om een aanvraag in te dienen om één van onze sporthallen te reserveren.

De Limonadebrigade

De LimonadeBrigade is een lokaal team van ouders en professionals die allemaal samenwerken aan hetzelfde doel: ieder kind uit Gorinchem krijgt de kans om uit te groeien tot een krachtig mooi mens. We creëren samen lokale inspiratiepunten van opgroeiers en opvoeders, waar we elkaar ontmoeten, leren kennen en samen met onze kinderen nieuwe dingen kunnen ontdekken. Dat doen we zowel offline met activiteiten als online op een platform.

Gorkum TV!

Gorkum TV is een digitaal televisiekanaal over Gorinchem. Op dit kanaal bieden we jullie filmpjes aan van alles wat er in onze stad gebeurt. Of het nu evenementen zijn of gemeentelijke activiteiten, sportwedstrijden of nieuwe ondernemers, scholen of meningen van mensen op het terras: Gorkum TV laat het zien!


art1.png