Menu Menu
Header zomerprogramma.PNG
ZOMERPROGRAMMA.PNG
In de zomervakantie is er weer van alles te doen en te beleven. Speciaal voor de thuisblijvers, maar uiteraard is alle jeugd welkom. Alle leuke activiteiten, die in de stad georganiseerd worden, zijn terug te vinden in het zomerprogrammapaspoort.

In het zomerprogrammapaspoort kun je lezen waar en wanneer de activiteiten zijn. Het eerste exemplaar reikt wethouder Kraaijeveld uit aan leerlingen van IKC Merweplein. De buurtsportcoaches van Gorinchem Beweegt zorgen voor de verdere verspreiding op alle scholen (primair en speciaal onderwijs) van Gorinchem.

Unieke samenwerking

In totaal leveren 29 organisaties met hun vrijwilligers een bijdrage aan het Zomerprogramma. In goed overleg met alle partijen zijn de activiteiten en de planning op elkaar afgestemd, zodat er 1 breed programma is ontstaan. De organisaties zijn veelal met elkaar de verbinding aangegaan, om elkaar en de activiteit te versterken. Met als resultaat een zomer boordevol activiteiten. Alvast een voorproefje, wat dacht je van beweegkriebels, workshop toetjes bakken, lego bouwen, zeskamp, kunstwerk van steen maken, puzzelwandeling, hutten bouwen en een workshop zingen en muziek? Het mag duidelijk zijn, de jeugd van Gorinchem hoeft zich niet te vervelen in de zomervakantie. Als verbinder van deze partijen is Gorinchem Beweegt trots op deze unieke samenwerking. Wij hebben de organisaties en hun vrijwilligers bij voorbaat al bedankt voor hun inzet, enthousiasme en onderlinge samenwerking.

Het zomerprogramma wordt afgesloten op zaterdag 31 augustus tijdens het Zomerfestival op de Varkenmarkt en Groenmarkt.

Check het paspoort met het gehele programma hieronder!