Menu Menu
2014-08-12 13.12.04.jpg
zangwerkplaats.JPG
IMG_9421.JPG
Voor alle jeugd, die niet op vakantie is (geweest), is er in Gorinchem van alles te doen en te beleven in de zomervakantie. Alle leuke activiteiten, die in de stad georganiseerd worden, zijn terug te vinden in het zomerprogrammapaspoort.

Unieke samenwerking

In totaal leveren 23 organisaties met hun vrijwilligers een bijdrage aan het Zomerprogramma. In goed overleg met alle partijen zijn de activiteiten en de planning op elkaar afgestemd, zodat er 1 breed programma is ontstaan. De organisaties zijn veelal met elkaar de verbinding aangegaan, om elkaar en de activiteit te versterken. Met als resultaat een zomer boordevol activiteiten. Alvast een voorproefje, wat dacht u van spinnegespin, workshop toetjes bakken, bootcamp, pannavoetbal, lego bouwen, zeskamp, waterballet, bossabal, hutten bouwen, zingen en muziek maken? Het mag duidelijk zijn, de jeugd van Gorinchem hoeft zich niet te vervelen in de zomervakantie. Als verbinder van deze partijen is Gorinchem Beweegt trots op deze unieke samenwerking. Wij hebben de organisaties en hun vrijwilligers bij voorbaat al bedankt voor hun inzet, enthousiasme en onderlinge samenwerking.

Het paspoort is uitgedeeld aan alle leerlingen in Gorinchem, maar ook af te halen bij deelnemende aanbieders. Ook kunt u het paspoort downloaden onderaan dit bericht.

(Wij hebben getracht alle rechthebbenden van de gebruikte foto’s te achterhalen. Mocht u desondanks menen dat uw rechten niet zijn gehonoreerd, dan kunt u contact opnemen met ons.)

zp2017-brandweer.jpg