Menu Menu
wandelschoen.jpg
wandel foto stadswal.jpg
GoFit -Actief Tegen Covid- Leen nu gratis* een stappenteller! Of doe hier extra inspiratie op om het wandelen (weer) leuk te maken.

Wandelen om je weerstand te verhogen, jawel. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat het zetten van 8.000 tot 10.000 stappen op middelmatige intensiteit, dus hartslagverhogend, veel effectiever is voor je gezondheid én om vet te verbranden. Haal je dit niet om welke reden dan ook? Dan helpt het al om jezelf uit te dagen iedere dag nét dat rondje extra te gaan lopen. #allesisbeweegwinst #kleinestapjes #iederopzijnniveau

Gratis Stappenteller

Daarom lenen wij in het kader van GoFit -Actief tegen Covid- gratis* stappentellers uit! De eerste 15 aanmeldingen krijgen tevens een ticket voor een stadswandeling of het beklimmen van de kerktoren in Gorinchem! Deze actie loopt van 19 juni t/m 7 juli 2020.

*De borg is 10 euro. Deze krijg je terug bij het retourneren van de stappenteller.

Interesse? Neem contact op met Mariska de Groot 06-48599821 of m.degroot@gorinchem.nl

Tips om het wandelen (weer) uitdagend te maken

#De Ommetje-app van de hersenstichting; Elke dag een wandeling maken is belangrijk voor je fysieke en mentale gezondheid. Je krijgt meer productiviteit en energie na het lopen van een Ommetje. Ook helpt het je te onthaasten en verbetert het je creativiteit. De Ommetje-app helpt je daarbij.

#Bij MooiGorinchem zijn verschillende routes verkrijgbaar om Gorinchem en de nabije regio te (her)ontdekken

#Wandelen leuker maken voor kinderen; tips van de ANWB

#De Hartstichting legt uit hoeveel stappen per dag nodig zijn om de kans op hart- en vaatziekten te voorkomen. #Motivatie

#Vraag iemand mee! samen is (bijna) alles leuker :) Of sluit aan bij een van de lokale wandel mogelijkheden. Deze kun je terug vinden in de Wandel-je-fit wijzer. (te downloaden in het blauwe blok hieronder.)

#Luister onderweg naar een van je (favoriete) podcasts. NPO radio 1 zet er een paar voor je op een rijtje.

#Neem steeds een andere route, klinkt als een open deur... Maar heb je al wel eens écht gekeken naar de verschillende mogelijkheden vanaf je eigen voordeur?

 Heb je zelf nog een tip? We noteren hem graag!


--> dit artikel valt onder GoFit