Menu Menu
Wandeljefit.jpg
Wandeljefit.jpg
Wie loopt er deze zomer met ons mee? Heb je diabetes, een hoog cholesterol of hart- en vaatziekten? Wil je graag fitter, gezonder en energieker worden? Of vind je het gezellig om samen met andere mensen een vaste avond per week te wandelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In april gaat in Gorinchem 'Wandel je fit' van start. Iedereen is welkom bij deze wandelgroep. Jong of oud, geoefend of beginner: ieder wandelt op zijn eigen niveau. Maandag en donderdag zijn de vaste wandeldagen. Je kunt zelf kiezen op welke dag je wilt aansluiten. Of misschien wil je wel twee keer in de week meedoen, dat kan ook. Wandelen is leuk, makkelijk en levert al snel resultaat op!

Wil je meer weten?

Kom dan op woensdag 28 maart naar de informatiebijeenkomst in de winkel van Run2Day op de Langendijk 73 in Gorinchem. De avond begint om 19.30 uur. Je krijgt alle informatie die nodig is om straks goed voorbereid aan de wandel te gaan.

Samen aan de start

'Wandel je fit' is een initiatief van diverse organisaties in Gorinchem. Verschillende huisartsenpraktijken, Extra Runners, het Diabetescafé en Gorinchem Beweegt hebben de handen ineen geslagen. Het is de bedoeling om naast de wekelijkse wandelmomenten ook aan te sluiten bij lokale wandelevenementen. Denk bijvoorbeeld aan de Avondvierdaagse en de Crazy River Run voor wandelaars. Maar niets hoeft en alles kan. Je bepaalt zelf of je ergens aan mee wilt doen.

Wanneer start 'Wandel je fit'?

De eerste wandelavonden zijn gepland op maandag 16 april en donderdag 19 april. We starten vanaf verschillende huisartsenpraktijken in Gorinchem. Vraag bij je eigen praktijk of ze deelnemen aan 'Wandel je fit'. Alle informatie staat ook op de website www.gorinchembeweegt.nl. Ben je enthousiast geworden en heb je zin om mee te doen? Je kunt je nu alvast hier aanmelden. Afhankelijk van het aantal deelnemers worden groepen van verschillende niveaus samengesteld. Leuk als je straks samen met ons aan de start verschijnt!