Menu Menu
Gorcum Sportmaand.PNG
Gorcum Sportmaand.PNG
De vierde editie van de Gorcum Sportmaand is 15 september van start gegaan. Van 15 september tot 15 oktober wordt het sportaanbod in Gorinchem extra onder de aandacht gebracht. Voor jong en oud is het mogelijk om mee te doen aan de (veelal) gratis activiteiten van Gorcumse sportaanbieders.
De organiserende partijen van de Gorcum Sportmaand willen met de sportmaand een boost geven aan de structurele sportdeelname van inwoners van Gorinchem.


Activiteiten digitale sportplatform

Via onze website is het digitale sportplatform van Gorinchem te vinden. Dit sportplatform biedt gedurende het hele jaar contactgegevens en het sportaanbod van alle sportaanbieders in Gorinchem. Daarnaast is het sportaanbod ook te vinden op de Sportpas App (te downloaden via de App Store en de Google Playstore). Er is sportaanbod voor alle doelgroepen. Bekijk het aanbod, maak eenvoudig een account aan en meld je aan.

Voor meer informatie of vragen kan contact worden opgenomen met team Gorinchem Beweegt via gorinchembeweegt@gorinchem.nl

Afsluitend evenement

Zondag 13 oktober van 13.00 - 17.00 uur is het afsluitend evenement van de Gorcum Sportmaand in de Oosterbliek. Toegang is gratis! Kom je ook?