Menu Menu
Proxsys cup 1920x1080 v2.jpg
Poster als afbeelding.PNG
Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar. Veel opvoeders herkennen dat. En wat doe je dan? Daarover gaat de humoristische voorstelling ‘Pap, doe normaal!’, die op vrijdagavond 8 februari 2019 in het Theater De Vijfzinnen in Gorinchem te zien is. Meld je nu aan, want dit mag je niet missen!

In de voorstelling zien we een vader / coach die een andere aanpak probeert bij zijn zoon. Thuis, rond zijn school én bij zijn sportclub. Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn…

Een voorstelling vol met herkenbare situaties voor iedereen die kinderen heeft of kinderen begeleidt. De reacties zijn zeer enthousiast!

Deze nieuwe voorstelling is van de makers van ‘Wel winnen, hè!’ en ‘Dat schiet lekker op zo!’; de voorstellingen die al meermalen in Gorinchem met veel succes zijn opgevoerd.

De voorstelling op vrijdag 8 februari 2019 is voor iedereen die betrokken is bij de opvoeding van kinderen in Gorinchem: leerkrachten, ouders van kinderen (die hun kind mee mogen nemen, mits twaalf jaar of ouder!), trainers/coaches, maar ook bestuurs- en commissieleden van sportverenigingen. Ook vertegenwoordigers uit het onderwijs en overige belangstellenden zijn welkom.

De voorstelling vindt plaats in het Theater De Vijfzinnen in Gorinchem (Haarstraat 64). De inloop is vanaf 19.30 uur, de voorstelling zelf van 20.00 tot circa 21.15 uur (zonder pauze).

Een kaartje kost eigenlijk €17,50 maar dankzij de medewerking van de gemeente Gorinchem is de toegang dit keer gratis! Een hapje & drankje staan voor jullie klaar.

Let op: vol is vol! Dus bestel je kaartjes snel. Dat kan vanaf nu hier!

Meer informatie over de voorstelling is te vinden op www.PapDoeNormaal.nl. Daar is ook de trailer te zien.

Tot vrijdag 8 februari! En uh…. vraag aan de anderen in je netwerk of zij ook meegaan, dan maken we er een gezellige avond van met z’n allen.