Menu Menu
foto bij praat.png
foto bij praat.png
Creëer onderlinge verbindingen door met elkaar te praten. Wat verbindt jullie?

Praten met je kind, het lijkt zo eenvoudig en vanzelfsprekend, maar in de praktijk valt dat soms best tegen. Een flinke woordenschat hebben betekent nog niet dat het kind alles wat het wil zeggen onder woorden kan brengen. Wat kun je doen om met elkaar in gesprek te komen?

De Limonadebrigade in Gorinchem is de plek om te ontdekken, inspiratie op te doen en in verbinding te komen. Andere ouders en kinderen te ontmoeten, het gezellig te hebben en lekker jezelf te zijn!

Mamacafé

Elke vrijdagochtend is het Mamacafé van 10 - 12 uur. Gezellig andere moeders ontmoeten, handige opvoedtips uitwisselen of nieuwe vriendschappen sluiten kan allemaal op vrijdagochtend samen met je kindje! De gastvrouw of verloskundige beantwoordt vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante onderwerpen en zijn er lezingen over actuele thema`s.

Ben je zwanger of moeder met jonge kinderen, dan is het MamaCafé er voor jou! Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening. Aanmelden is niet nodig, loop gezellig binnen.

Peutercafé

Elk PeuterCafé is een gezellige dolle boel met andere ouders en peuters. Ben je een vader of moeder met jonge kinderen, dan is het PeuterCafé er voor jou!

Iedere woensdag tussen 10 – 12 uur hebben we een leuke, interessante activiteit om samen te doen en kun je samen met je peuter komen spelen. Maandelijks komt een deskundige meer vertellen over een opvoedthema.

Ontdekcafé

Niemand is goed in alles, maar iedereen is goed in iets. Maak samen met je kind(eren) kennis met jullie talenten in onze verrassend leuke ouder-kind activiteiten. Hier ontdek je wekelijks 24 ‘talent’-activiteiten. We hebben activiteiten voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Kom er samen met je kind zoveel uitproberen als jullie willen. Succes gegarandeerd!

Elke zaterdagochtend is het OntdekCafé van de LimonadeBrigade geopend voor jou en je kind om te komen spelen en ontdekken. Regelmatig zijn er op woensdagmiddag speciale activiteiten te doen. Hou de website en ook onze Facebookpagina hiervoor in de gaten.

Je kunt al meedoen vanaf 1 euro (per dagdeel) per kind. Deze vergoeding is voor het gebruik van materiaalkosten en samen maken we het op die manier mogelijk.