Menu Menu
Sportgala.jpg
sportgala logo 2018.jpg
De negende editie van het Gorcum Sportgala komt langzaamaan weer dichterbij. Op vrijdag 1 februari 2019 worden in de Evenementenhal onder andere weer de Gorcumse sporter, het sporttalent, de sportploeg én het sportinitiatief van het jaar gekozen. Voorgedragen door verenigingen en sportliefhebbers uit de stad en daarna genomineerd en uiteindelijk gekozen door een onafhankelijke jury. Deze onafhankelijke jury bestaat uit een divers gezelschap van vertegenwoordigers uit de Gorcumse (sport)wereld.

Het Gorcum Sportgala is een jaarlijks terugkerend evenement dat als voornaamste doelstellingen heeft om de sportbeoefening in de stad te stimuleren en sporters en sportclubs elkaar te laten ontmoeten.

We willen de verenigingen binnen Gorinchem samenbrengen en ze een kijkje bij elkaar in de keuken gunnen.

Daarnaast is het Sportgala hét ideale moment om de hardwerkende vrijwilligers binnen de plaatselijke sportwereld in het zonnetje te zetten.

Voor hen is ieder jaar speciale aandacht.

De categorie Sportinitiatief van het Jaar is een aangewezen gelegenheid om onder meer de breedtesport en het aangepast sporten in Gorcum uitgebreid te belichten.

Tijdens het zaalprogramma krijgen ook talentvolle muzikanten, dansers en andere cultuurbeoefenaars kans om zich te presenteren aan een volle Evenementenhal.

Via http://gorcumsportgala.nl/nomineren kun je jouw helden nomineren, uiteraard kunt u meerdere nominaties indienen. De deadline voor de nominaties is 1 december 2018.

Wilt u meer informatie over het Sportgala? Heeft u nog opmerkingen of tips?

Mail dan naar nominaties@gorcumsportgala.nl. Het wordt weer een fantastisch spektakel in een nieuw jasje!