Menu Menu
LB_mamaverwendag_poster_A2_drukker.jpg
hand1.jpg
5332631.jpg
Gorinchem | Op zaterdagochtend 13 mei, de dag voor Moederdag, vindt in de LimonadeBrigade de bijzondere en gezellige Mama Verwen Dag plaats van 10.00 – 12.00 uur.

Op deze ochtend word je als moeder of zwangere heerlijk in de watten gelegd en kun je deelnemen aan tal van bijzondere activiteiten. Zo kun je je handen lekker laten masseren door Ilse Vogelzang van Jij & Ukkie baby- en mama massage. Als je altijd al op veertjes hebt willen lopen, kun je relaxen met voetreflex van Fit werkt! Tijdens een korte massage van circa tien minuten kun je zelf ervaren hoe dit voelt. Als je wilt weten hoe Cranio Sacraal therapie je kan helpen maak dan kennis met Gitika Steltenpool van de Praktijk voor Lichaamsgerichte Therapie en laat je verrassen. Bij schoonheidsspecialiste Linda de Wit van Cocoon schoonheidssalon kun je terecht voor een mini make-up en voor huidadvies.

Fotomoment

De activiteiten die georganiseerd worden tijdens de Mama Verwen Dag zijn allemaal gratis, met uitzondering van de foto die je door Marie-Suzanne van AssiéFotografie kan laten maken van jou samen met je kind(je). Voor een bedrag van € 7,50 ontvang je de mooiste foto digitaal en in hoge resolutie. Houd er rekening mee dat je bij deze activiteit contant moet betalen, pinnen is helaas niet mogelijk.

Workshop kleurenanalyse

Vooraf aanmelden voor de verschillende activiteiten en workshops is niet nodig, behalve voor de workshop van kleurenstyliste Astrid van Look. Zij helpt je te ontdekken welke kleur bij je past. Op de Mama Verwen Dag verzorgt zij twee workshops van een uur waarin het Imagospel wordt gespeeld. HIervoor geldt een maximum aantal deelnemers van 12 per keer zodat zij voldoende aandacht heeft voor iedereen. Aanmelden voor deze workshop kan via info@wereldkleur.nl.

Kinderopvang

De Kinderkamer verzorgt tijdens de Mama Verwen Dag professionele kinderopvang, zodat je als (aanstaande) moeder echt even je handen vrij hebt. Jouw baby, dreumes, peuter, kleuter of schoolkind wordt fantastisch verzorgd en vermaakt door het team van De Kinderkamer. Nina Verbaan van Nina’s Kinderkapsalon is de ambulante kinderkapster van Gorinchem en omgeving. Deze dag laat zij je kinderen er feestelijk uitzien.

En meer...

Ook aan de inwendige mens wordt gedacht. Zo kunnen jullie genieten in de koffiehoek en bijkletsen met koffie en koek. Er staat op de Mama Verwen Dag een wensboom klaar. Heb je al een tijdje een wens waar je maar niet aan toekomt? Dan kijkt coöperatie WeHelpen - die burenhulp weer vanzelfsprekend wil maken - samen met jou hoe zij dit toch mogelijk kunnen maken.

Kom je ook?!

Het belooft een heerlijke ochtend te worden die je als (aanstaande) moeder niet mag missen! We kijken uit naar een grote opkomst en een gezellige ochtend.

EbrinaBedrijf_SanneVenhuizen_-2-1e.jpg