Menu Menu
Koningsspelen 2.jpg
Koningsspelen 3.jpg
Koningsspelen 1.jpg
Vrijdag 20 april, de laatste dag voor de meivakantie oftewel de Koningsspelen! Op deze zonovergoten dag zijn traditiegetrouw op meerdere scholen in Gorinchem activiteiten rondom de Koningsspelen georganiseerd. De dag werd begonnen met het gezonde Koningsontbijt, gevolgd door de openingsdans Fitlala.

Vervolgens werden de Koningsspelen op iedere dag anders ingevuld. De dag werd vervolgd met verschillende sport- en spelactiviteiten; sponsorlopen voor een goed doel, oer-Hollandse spellen, optredens voor de gehele school, grootse sportdag bij Typhoon en nog tal van andere activiteiten. De activiteiten werden in samenwerking gedaan met vrijwilligers, ouders/verzorgers, wijkpartners, verenigingen en Gorinchem Beweegt.

Daarnaast waren we leerlingen van het Omnia College aanwezig om de scholen te ondersteunen met hun activiteiten en de kinderen een onvergetelijke dag vol plezier en beweging te bezorgen.

Voor een sfeerimpressie van deze leuke dag, kijk op onze Facebookpagina! Mogelijk gemaakt door fotograaf Jan Walgaard en Ilse Pannekoek.