Menu Menu
Koningsdag header.jpg
Koningsdag 1.jpg
Koningsdag 2.jpg
Koningsdag 2018 is ook weer groots gevierd in Gorinchem. Verschillende partijen, verenigingen en organisaties hebben de handen ineen geslagen en een mooi feest georganiseerd.

Vanaf 10 uur onder het genot van een mooi, schijnend zonnetje begonnen de feestelijke activiteiten, echter om 7 uur 's morgens zaten de eerste mensen al met hun kleedje en spullen op straat.

Ook verschillende verenigingen en aanbieders sloten aan deze dag. GDC was actief aan het dammen, Sybo Bruinsma gaf de jeugd les in het spel Go. ROOTS en ZoukDushi gaven weer spectaculaire dansworkshops op het podium. Daarnaast stonden nog verschillende aanbieders op de Groenmarkt waar jong en oud zich kon vermaken. Wu Wei Wing Chung, Riverland Sports, Les Boulistes, Badmintonvereniging Raptim, het Jeugdatelier, Helga Buitelaar met het Zevende Huis en ook de River Dragons waren met hun 20 meter lange wedstrijdboot aanwezig.

Elke aanbieder bood een sportieve of culturele activiteit aan waar jong en oud zich kon vermaken en kon genieten van Koningsdag 2018.

Naast alle aanbieders stonden er ook verschillende Foodtrucks en was er een gezellig terras gecreƫerd. Iedereen kon hier genieten van een lekker hapje en drankje, van de activiteiten & spellen en natuurlijk van de spetterende optredens.

Volgend jaar zal het feest vanzelfsprekend weer worden georganiseerd, iedereen is weer welkom!

Koningsdag 3.jpg