Menu Menu
Logo Koningsdag.jpg
Op Koningsdag zullen er weer allerlei festiviteiten plaatsvinden in de prachtige binnenstad van Gorinchem! Zo komt er een braderie, is er ruimte voor kleedjes om spullen te verkopen, zullen er enkele podia komen met optredens voor verschillende doelgroepen en nog veel meer. Dit jaar hopen we dat het typische Nederlandse weer uitblijft.

Gorinchem Beweegt is wederom gevraagd om te inventariseren welke sport- en cultuuraanbieders het leuk zouden vinden om zichzelf deze dag te laten zien aan de stad. Wij maken een stempelkaart met alle activiteiten waarmee men kennis kan maken. Dit jaar wordt het sport- en cultuurgedeelte gecentreerd op de Groenmarkt. Dit geeft het voordeel dat er voldoende ruimte voor elke aanbieder is. Uiteraard willen we graag met jullie meedenken over de activiteit en welke materialen jullie eventueel nodig hebben.

Informatie

Koningsdag is dit jaar op vrijdag 27 april.

Wilt u meedoen met Koningsdag 2018? Vul dan dit aanmeldformulier in!


We denken dat deze dag een mooie kans kan zijn voor uw vereniging om zichzelf te laten zien binnen Gorinchem, uiteraard bent u vrij om promotiemateriaal uit te delen. Graag horen we uiterlijk voor vrijdag 16 maart of u wilt deelnemen, i.v.m. de vergunningaanvraag, en welke activiteit u aan wilt bieden. Er is van alles mogelijk! Ook een kraam is eventueel kosteloos via ons te verkrijgen. Echter zijn hier maar een aantal van beschikbaar, laat het dus zo snel mogelijk weten.