Menu Menu
iktoon.png
_MG_8359-COLLAGE.jpg
Albumomslag.jpg
Juni is opnieuw met iktoon de landelijke Maand van de Amateurkunst. Gorinchem doet natuurlijk weer mee. Alle hobbykunstenaars uit onze stad en omstreken zetten we graag in de spotlights. Met een programma dat bruist van de creativiteit.

Schilderen, zingen, dansen, fotograferen, toneelspelen, muziek maken, dichten… wat hun creatieve hobby ook is, met Iktoon 2019 krijgen amateurkunstenaars een prachtig podium om hun kunsten te tonen.


Maand van de Amateurkunst in Gorinchem

Dit jaar hebben we wederom een uitdagend programma, waarin iedereen zijn creatieve ei kwijt kan. Er worden kunsten vertoond door heel de stad. Met voorstellingen, workshops, exposities, shows, openbare repetities, open dagen bij verenigingen en culturele instellingen. En niet te vergeten de individuele kunstenaars op straat. Net als vorig jaar juni zal de stad weer bruisen van de creativiteit. Het programma staat op www.culturelemenukaart.nl. Inschrijving is mogelijk via e-mail aan iktoon@gorinchem.nl


Vrijwilligers gezocht

We zijn nog op zoek naar vrijwilligers, zoals coördinatoren, maar ook vloggers, bloggers en social media managers. Wie mee wil helpen, kan zich aanmelden door te mailen naar iktoon@gorinchem.nl


Over iktoon

Ruim zes miljoen Nederlanders doen aan amateurkunst. Maar mensen kennen hen vooral als juf, opa of accountant, niet als toneelspeler, pianist of vlogger. Daar brengt de iktoon-campagne in de maand juni verandering in. Heel Nederland is dan het podium van alle amateurkunstenaars.

Vanaf zaterdag 1 juni 2019 is er op meer dan duizend locaties in meer dan 200 gemeenten, waaronder Gorinchem, amateurkunst en -cultuur te zien.

_MG_7983.jpg