Menu Menu
Header proxsys.jpg
Proxsys 1.jpg
Proxsys 2.jpg
Zaalvoetbal leeft in Gorinchem. De Jeugd Proxsys-league zaalvoetbalcompetitie is ten einde. Er zijn mooie wedstrijden geweest vol spanning, strijd, sensatie en met daarbij sportiviteit als uitgangspunt. De wedstrijden werden gespeeld voor volle tribunes wat zorgden voor veel sfeer en een mooie ambiance voor de kinderen. Traditioneel werd er afgesloten met een wedstrijd tussen de trainers/begeleiders van de teams en het sterrenteam, gevolgd door de prijsuitreiking.

Nieuwkomer O11 competitie

Nieuw dit jaar was de competitie voor kinderen onder 11 jaar. Dit biedt de jongste jeugd nog meer kansen en mogelijkheden om in beweging te komen en zich te ontwikkelen. De O11 competitie is een groot succes geworden met enthousiaste ouders, kinderen en begeleiders. Hierdoor wordt er zelfs gedacht aan een uitbreiding voor het aankomende seizoen voor een competitie, namelijk de onder 9 competitie (O9).

Samenwerking

De verenigingen/organisaties die aan de competitie hebben deelgenomen zijn; ZVG/Unitas, CFM/Transito, FC Kawin, The Mall Jongerewerk, Jogadores CF, FC Applebee, ASV Arkel, SNS Gorkum Street Soccer en GJS Gorinchem. Wij bedanken iedereen voor hun inzet, zonder deze partners kunnen we de 3 competities (O11,O13,O16) niet realiseren.

Afsluiting

Alle teams speelde gedurende de competitie vol enthousiasme met daarbij sportiviteit als uitgangspunt. In verschillende categorie├źn konden prijzen worden gewonnen; De sportiviteitprijs, beste speler, beste keeper, de topscorer en uiteindelijk de kampioen van de competitie. De prijzen werden uitgereikt door: Zakaria Aboukhlal (PSV Eindhoven), Nordin El Hassani (GJS / ZVG Cagemax), Danny Broere (Jogadores CF) en Michiel van Zanten (Voorzitter Proxsys-league) samen met zijn zoon Joeri Van Zanten.

Toekomst

Heeft u interesse om als team of vereniging aan de competitie deel te nemen vernemen wij dit graag. Ook voor meer informatie over de jeugd Proxsys-league kunt u contact met ons opnemen via: jeugd@proxsys-league.nl.

Nogmaals de felicitaties voor alle prijswinnaars van de Jeugd Proxsys-league. Graag bedanken wij alle teams, spelers en de scheidsrechters Hamza Arroudi en Jerzy Timmermans, tot volgend jaar!

Overzicht prijzen van de O11, O13 en O16

O11:

Sportiviteitsprijs:     CFM/Transito O11

Kampioen:                  GJS Gorinchem JO11-1

Beste Keeper:             Corian Hovestadt (CFM)

Beste Speler:              Bryan Van der Wiel (ZVG/Unitas)

Topscoorder:              Adel Anwar

O13:

Sportiviteitsprijs:     CFM/Transito O13

Kampioen:                  ZVG/Unitas O13

Beste Keeper:            Hicham el Morabiti (The Mall)

Beste Speler:             Terrance Joe (ZVG/Unitas)

Topscoorder:             Adel Anwar (SNS Gorcum Streetsoccer)

O16:

Sportiviteitsprijs:     SNS Gorcum Streetsoccer

Kampioen:                 ASV Arkel JO16-1

Beste Keeper:           Jorrit-Pepijn Mol (Jogadores)

Beste Speler:             Daniel Compaore (FC Kawin)

Topscoorder:            Jordi Van Mill (ASV Arkel)