Menu Menu
IMG_0770.jpg
IMG_0768.jpg
file.jpeg
Vrijdag 4 oktober is de Jeugd Proxsys-League van start gegaan. Het nieuwe seizoen 2019/2020 is gestart met 4 leeftijdscategorieën en maar liefst een recordaantal van 27 teams van kinderen en jongeren. Daarbij ook een verrassende nieuwkomer, namelijk de onder 9 jaar competitie.

Unicum

Voor het eerst in de geschiedenis van de Jeugd Proxsys-League is er een competitie voor kinderen onder de 9 jaar. Dit biedt nog meer jeugd de kans en mogelijkheid om te bewegen en zich te ontwikkelen.

Opzet

De jeugd onder 9 (JO9) en de jeugd onder 11 (JO11) hebben dit jaar een speciaal wedstrijdschema. Met deze leeftijdscategorie wordt er het gehele jaar op verschillende momenten een mini toernooi gespeeld, waarbij de punten van elk toernooi doortellen in de competitietussenstand. De jeugd onder 13 (JO13) en de jeugd onder 16 spelen een “gewone” competitie waarbij elk team minimaal 1 keer tegen elkaar uitkomt.

Zaalvoetbalstad

Zaalvoetbal leeft in Gorinchem. De tribunes zijn iedere vrijdag goed gevuld en dat zorgt voor een mooie ontmoetingsplek en een leuke sfeer tussen ouderen en jongeren. We kunnen als Gorinchem trots zijn op deze zaalcompetitie voor de jeugd!

De competitie verloopt elk jaar vlekkeloos door de ondersteuning van Gorinchem Beweegt, CFM/Transito en ZVG. Ook dit jaar wordt er weer een leuk en vooral sportief seizoen van gemaakt!

Kom ook een kijkje nemen bij deze ontmoetingsplek en ervaar de Gorcumse zaalvoetbalbeleving. Iedere vrijdag vanaf 16.00 uur in de van Rappardhal (Wijnkoperstraat 5) te Gorinchem. Kijk voor het speelschema en de statistieken op www.proxsys-league.nl