Menu Menu
Koplopers Sport 1.jpg
Koplopers Sport & Koplopers Cultuur! Sportieve jongeren (16-24 jaar) die elkaar en de stad willen inspireren.

De projecten Koplopers Sport & Koplopers Cultuur gaan dit jaar tegelijk van start! Een beetje zelfstandig en een beetje samen. Hoe leuk is dat! We willen samen met jou een traject opzetten waarin je kennis maakt met sportieve of culturele en maatschappelijke organisaties in Gorinchem. Met Koplopers worden jongeren getraind die geïnteresseerd zijn in sport/bewegen of cultuur. Op een laagdrempelige manier ontmoet je de spelers op sportief of cultureel vlak en het welzijnswerk. Je bouwt zo een eigen netwerk op en werkt aan je ‘skills’. Je volgt hiervoor workshops waarin je je kwaliteiten ontwikkelt en vaardigheden leert op het gebied van communicatie, presentatie en organisatie. Dit alles om uiteindelijk als vrijwilliger iets voor de stad te kunnen betekenen.

De cursus duurt 10 bijeenkomsten en gaat van start op woensdag 3 oktober om 19.30 uur. Met elkaar stellen we het programma samen. Dus ben je geïnteresseerd in sport, cultuur en welzijn. En ben je enthousiast en ondernemend of wil je deze eigenschappen ontwikkelen. Meld je dan aan voor Koplopers! Let op: er is beperkt plaats. Een positieve instelling en dat we op je komst kunnen rekenen is voldoende. Bovendien is het lekker voordelig, want er zijn geen kosten aan verbonden.

Voor meer informatie en aanmeldingen voor Koplopers Sport neem je contact op met Anouk van den Berg: koploperssport@gmail.com. Voor Koplopers Cultuur kun je contact opnemen met Jack van Mildert: koplopers@gorinchem.nl.