Menu Menu
450.jpg
Bij Gorinchem Beweegt hebben we 3 nieuwe gezichten: Quincy Bartens, Lotte Blok & Mark Wemmers. We stellen ze graag aan u voor!

Quincy Bartens

Ik ben Quincy Bartens, 21 jaar en ik woon in Gorinchem. Dit jaar heb ik mijn MBO Sport en Bewegen diploma gehaald op het Albeda Sportcollege in Rotterdam. Woensdag 15 augustus was mijn eerste werkdag bij Gorinchem Beweegt. Mijn functie is Projectondersteuner van de beleidsvisie 'de Kracht van Sport'. Ik kijk er erg naar uit om bij Gorinchem Beweegt aan de slag te gaan.

Lotte Blok

Mijn naam is Lotte Blok. Sinds 3 september ben ik aan het werk bij Gorinchem Beweegt. Ik ga aan de slag met het project SeniorFit! Dit project heeft als doel om zo veel mogelijk ouderen (weer) te laten bewegen en te koppelen aan het bestaande aanbod. We starten met dit project in de Gildenwijk.

Mark Wemmers

Mijn naam is Mark Wemmers, ik ben 22 jaar oud en woon in Molenaarsgraaf. Ik volg de studie sportmarketing in management aan de Hogeschool van Rotterdam. Sinds 3 september ben ik als stagiair werkzaam bij Gorinchem Beweegt.