Menu Menu
buitenspeeldag header.jpg
Buitenspeeldag 2.jpg
Buitenspeeldag 3.jpg
Buitenspelen is erg belangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. Daarom organiseren Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon al meer dan 10 jaar de Nationale Buitenspeeldag. Dit jaar vindt de Buitenspeeldag plaats op woensdag 12 juni 2019. Tijdens de Nationale Buitenspeeldag willen we kinderen stimuleren om lekker buiten te spelen.

Doet u ook mee?

Wilt u ook graag een leuke activiteit organiseren in uw eigen buurt? Laat het ons weten (zo kunnen wij de activiteiten ook onder de aandacht brengen bij de kinderen)!
Met onderstaand aanbod wil Gorinchem Beweegt u graag ondersteunen bij de organisatie van een activiteit. Neem gerust contact op met de Buurtsportcoach om dit te bespreken.

Materialen

Heeft u extra sport- en spelmaterialen nodig? Gorinchem Beweegt heeft sport- en spelmaterialen die u kunt gebruiken (zie materiaallijst in de bijlage). Let op, wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Advies

Heeft u advies of inspiratie nodig voor de invulling van een leuke activiteit op deze dag? De Buurtsportcoach uit uw wijk denkt graag met u mee.

Verbinding leggen binnen de wijk

Wilt u graag een cultuur-, sportaanbieder of andere wijkpartner betrekken bij het organiseren van een activiteit? Neem dan contact op met de Buurtsportcoach uit uw wijk. Wij onderzoeken graag de mogelijkheden hiervoor.

Voor het lenen van de trampolinekar, springkussen, balance bikes en familieskies kunt u contact opnemen met team Wijkbeheer. Dat kan via wijkbeheer@gorinchem.nl of telefonisch via 0183-659684.

Verdeling Buurtsportcoaches per wijk

Hier kunt u de Buurtsportcoach van uw wijk vinden.

Website Jantje Beton

Kijk ook eens op de website van Jantje Beton, hier staan ook ontzettend veel leuke en handige tips en documenten die u kunt gebruiken. Meld uw activiteit aan en ontvang een supergroot spandoek!

We hopen dat er in iedere wijk in Gorinchem tijdens de Buitenspeeldag leuke activiteiten zullen plaatsvinden zodat kinderen gestimuleerd zullen worden om lekker buiten te gaan spelen.