Menu Menu
Buitenspeeldag 3.png
Buitenspeeldag 1.jpg
Buitenspeeldag 2.jpg
Buitenspelen is erg belangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. Daarom organiseren Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon al meer dan 10 jaar de Nationale Buitenspeeldag. Dit jaar vindt de Buitenspeeldag plaats op woensdag 13 juni 2018. Tijdens de Nationale Buitenspeeldag willen we kinderen stimuleren om lekker buiten te spelen.

Doet u ook mee?

Wilt u ook graag een leuke activiteit organiseren in uw eigen buurt? Laat het ons weten! Met onderstaand aanbod wil Gorinchem Beweegt u graag ondersteunen bij de organisatie van een activiteit. Neem gerust contact op met de Buurtsportcoach om dit te bespreken.

Ondersteuning Gorinchem Beweegt

Materialen

Heeft u extra sport- en spelmaterialen nodig? Gorinchem Beweegt heeft sport- en spelmaterialen die u kunt gebruiken. Let op: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De uitleenlijst kunt u opvragen door een mail te sturen naar c.v.rosmalen@gorinchem.nl!
Voor het lenen van de trampolinekar, balance bikes, driepersoonssteps en familieskies kunt u contact opnemen met team Wijkbeheer. Dat kan via wijkbeheer@gorinchem.nl of telefonisch via 0183-659 684.

Advies

Heeft u advies of inspiratie nodig voor de invulling van een leuke activiteit op deze dag? De Buurtsportcoach uit uw wijk denkt graag met u mee.

Verbinding leggen binnen de wijk

Wilt u graag een cultuur-, sportaanbieder of andere wijkpartner betrekken bij het organiseren van een activiteit? Neem dan contact op met de Buurtsportcoach uit uw wijk. Wij onderzoeken graag de mogelijkheden hiervoor.

Verdeling Buurtsportcoaches per wijk

Via deze link kunt u de Buurtsportcoach van uw wijk vinden!

Website Jantje Beton

Kijk ook eens op de website van Jantje Beton, hier staan ook ontzettend veel leuke, handige tips en documenten die u kunt gebruiken.

We hopen dat er in iedere wijk in Gorinchem tijdens de Buitenspeeldag leuke activiteiten zullen plaatsvinden, zodat kinderen gestimuleerd worden om lekker buiten te spelen.
Heeft u vragen/opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op.

Buitenspeeldag 3.png