Regionale Multisportdag in Gorinchem!

25 september 2024

Op zaterdagmiddag 9 november verzamelen sportaanbieders uit de hele regio zich bij Sportzaal Dalemplein in Gorinchem. Daar zijn zij om te laten zien en ervaren welke mogelijkheden er zijn voor sporters die niet aan het reguliere kunnen deelnemen. Deze middag kun je kennismaken met; (rolstoel)handbal, (rolstoel) tafeltennis, badminton (VG), zwemmen, zitvolleybal en korfbal (VG).

Bent u nieuwsgierig naar het aanbod? Kom dan gezellig een kijkje nemen en een praatje maken. De sportaanbieders beantwoorden graag al uw vragen. Ook zullen er korte demonstraties zijn Ên kunt u het zelf eens uitproberen.

📅 Datum: zaterdagmiddag 9 november
⏰ Tijd: 14.00-16.00 uur
📍 Locatie: Sportzaal Dalemplein, Kruithoorn 3 in Gorinchem

Aanmelden hoeft niet, maar mag wel. Wanneer u een specifieke vraag of speciaal verzoek heeft is het fijn voor de organisatie om daarop voorbereid te zijn zodat het juiste antwoord gelijk gegeven kan worden. Dat kan via deze link naar het aanmeldformulier.  

Ook vanuit Gehandicaptensport Nederland worden dit soort dagen georganiseerd. Op zaterdag 30 november bijvoorbeeld, in Zaltbommel i.s.m. Zichtbaar Sportief. Die Multisportdag is voor blinden en slechtzienden. Kijk voor meer informatie op de website van zichtbaar sportief.  

Contactpersoon

Tanja Pijleman
Beweegcoach 'Meedoen door Beweging'